Jobba hemma…….

Är det tänkt att jag ska göra idag.

Och det gör jag också.

Men jag kombinerar mina båda jobb, det går ju så mycket lättare att vara kreativ och tänka när man får ladda tvättmaskinen, dammsuga och plocka.

En urtråkig bok jag måste läsa till jobbet blir väl så mycket trevligare med en kopp Yogithé i soffan? Och till det måste jag väl ha nåt gott att äta, visst? Då ska jag nog ta och baka muffins, och kanske hinner jag till banken och fixa ärenden…..eller nej, jobba vad det ju!

Tror minsann jag blir en bättre människa av att jobba hemma och förena båda mina ”arbeten”, jag upplever det som mindre stressigt, och konstigt nog blir jag mer produktiv. Även i mitt lönearbete. Kanske beroende på variationen? Något för arbetsgivare att ta till sig kanske?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>