Valmöjligheter

Det är så skönt att kunna och få välja. Det sägs ju att vi människor har en fri vilja och därmed kan vi välja. Det förutsätter dock att vi har olika alternativ att välja mellan annars är vi ju inte så fria.

Min framtid innehåller flera olika valmöjligheter och det är så fantastiskt skönt tycker jag! I dagarna har jag fått veta att man mitt vik troligen blir förlängt efter årsskiftet och att de gärna vill att jag stannar (hurra!). Dock kan det se lite annorlunda ut 1, jag fortsätter som nu med samma arbetsuppgifter på heltid. Vilket iofs är jättebra men eg. lite mer än vad jag vill jobba. 2, jag forsätter med samma uppgifter på halvtid och har då möjlighet att fortsätta plugga 3, jag kombinerar 2 olika tjänster med delvis andra arbetsuppgifter till en heltid, då en annan tjänst också är vakant. Men egentligen har jag inte utbildning för det, fast det är något jag jobbat med förut och trivs bra med.

Alla ser i dagsläget lika lovande ut, det känns gott att kunna välja. Undrar bara vad A – kassan och andra ev. inblandade myndigheter tycker, de kanske vill ha synpunkter på vad jag väljer?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>