Äääntligen fredag!

Efter ett par intensiva arbetsveckor börjar jag känna att det skulle vara skönt att vila upp sig. Så bra att jag nu har 3,5 dags ledigt och inte jobbar förrän tis em/kväll :-)

Jag ska träffa mina barn, simskolan startar, förhoppningsvis kommer goda vänner hit från stan, ev. går vi på marknad, jag ska kanske baka bullar, rensa i trädgården, ta in mina stackars tomater, se om det finns nåt litet att skörda kanske, ta ner tältet i trädgården. Samt bara skrota runt. Gärna i pyjamas…….

Den gamla TV´n pajade lägligt nog igår kväll så då orkar vi förhoppningsvis hitta på nåt annat hela familjen.

Sen ska jag dra ner på arbetstempot en aning, jag behöver utrymme för mitt eget också!

2 reaktion på “Äääntligen fredag!

  1. Åh det låter skönt med flera lediga dagar i rad. Jag ser fram mot den 17 september. Då går jag ner i tid igen och kan ägna mig och familjen mer tid! Tid är viktigare än pengar när det gäller barn och familj!

  2. Hej Sandra! Jag kan inte annat än hålla med, det finns så mycket annat i livet som är viktigare. Och när man skalar ner allt annat så tror jag att det är de nära relationerna som betyder nåt i det stora hela. Då är det nedräkning som gäller för dig nu då, vad skönt, jag blir nästan lite avis :-) Ha en fin kväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>