Lediga dagar och fullt hus!

Lediga dagar har jag som skrivet haft i helgen, och har ända tills imorrn eftermiddag :-) Det är så skönt, jag behövde verkligen få några såna här dagar att bara skrota runt på. Att det dessutom är underbart höstväder är en bonus. Idag har man kunnat gå i shorts.

Det var nästan tur att jag valde att baka kanelbullar på fredagskvällen för på lördagen samlades ett helt gäng människor i vårt lilla lilla kök. Sånt tycker jag är mysigt och jag försöker jobba mer och mer på att lära mig att folk kan få komma och hälsa på mig trots att det står fullt med disk på bänken och att golven inte är perfekt skurade, och att ev. dammråttor ligger kvar där de byggt bo. Jag tänker att någon måste börja våga. För skulle folk bara få komma hit när huset är tipptopp, ja då skulle det dröja innan vi fick besök!

På söndagen kändes det som jag öppnat fritidsgård här då inte mindre än 4 killar hittat hit för att leka med mina killar. Och så Lilltösen till detta som blankt struntar i om hon får vara med eller ej, hon går bara in och tar plats! Det gillar jag, för jag vill att alla ska få vara med så mycket som det går. Men 7 barn på en gång var en liten utmaning, men det gick!

Och varför en omotiverad bild på hamburgerbröd? Jo, jag är ju sån som tydligen vilar och kopplar av bäst när jag bakar eller fixar i köket, så jag testade att för första gången nånsin baka hamburgerbröd, som jag gjorde på dinkelmjöl. Recept följer en annan dag, men det blev gott och t.om de flesta barnen åt .-)

Helgen har också innehållit marknadsbesök i dagarna två, samt läsning av en hel bok (!) som inte hade med jobbet att göra – men jag fick anstränga mig för att få läsa den.

En jättefin helg! Hoppas er helg också var bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>