Såna här har jag investerat i också

Jag ska ju ut och gå med jobbet igen, långt denna gång också. Förstår inte hur hurtiga de är på mitt jobb ;-) Men man får ju bra med motion på arbetstid iallafall. Ska man gå långt och få en fin upplevelse så är ju skodonen det allra viktigaste såklart. Dessa dojjor var verkligen som en större investering med tanke på priset. Nu hoppas jag på att en investering i högre kvalitet ska visa sig vara lönsam i längden, jag räknar med att dessa ska hålla in i nästa decennium iallafall. Skor är ett kapitel för sig, och särskilt barnskor. Där har jag alltid, trots min sparsamhet och mitt billiga leverne i övrigt, satsat på dyrare skor av bättre kvalitet.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>