Bekymmerslös

Jag sitter och funderar på hur livet skulle vara om man var helt bekymmerslös.

Att veta att varje dag stod det mat på bordet, som man tyckte om,  ungarna och jag själv fick snygga kläder som jag ville ha. Tak över huvudet när det regnar, t. om ett hus att bo i. Något att transportera sig i när det behövs.

Men……men…. jag har ju allt det där!

Jag är mätt, jag är torr, jag är klädd!

Tack så jättemycket!

Jag jobbar på att minska ner mina bekymmer. Istället borde jag ju lägga min energi på att  faktiskt bekymra mig över hur jag ska hjälpa andra som saknar det jag har…….

Några osorterade tankar från mig, jag gick upp kl. 5 idag, jag tänkte att jag skulle minska sovandet för att hinna med allt jag bekymrar mig över hur jag ska hinna med på jobbet.

Ha en fin fredag! Det ska jag ha!

2 reaktion på “Bekymmerslös

  1. Och jag för ett tvärtom experiment. Brukar gå upp runt fem men har sovit till 6 ett par dagar den här veckan för att se om jag hinner ändå .jag har varit så trött när jag går upp fem. Kan inte dricka kaffe så länge på morgonen måste skynda lite mer men jag har varit piggare.
    Hoppas att du ska kunna släppa jobbstressrn när du är hemma. Njuta av hem och barn när du är ledig! Kram

  2. Det lät skönt :-) tack för hälsningen – jag fattar inte varför jag stressar så mycket. Nu är jag ledig i 1,5 dygn iallafall och då ska jag njuta! Kram och ha en fin helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>