En underbar stund när livet är som allra bäst!

Jag har haft en underbar lördag! Först var Lilltösen och jag iväg på en liten utflykt.

Senare på eftermiddagen for vi hela familjen (!) till Borås och Ramnaparken. Vi hann också med att titta på karvade skålar inne på muséet. Fast roligast är ju såklart att springa runt i lekparken :-)

Vi åt i Borås, så middag och sånt var redan avklarat. Det gjorde att vi kunde ägna oss åt att mysa hela kvällen lång. Pappan satt och pysslade och vi andra hade pyjamasparty med dansstopp. Ni ser på bilden hur Lillkillen svingar sina fötter i dansens virvlar :-)

När vi tröttnat på det låg vi och myste i bäddsoffan, och lyssnade på lugna Michael Jacksonlåtar (Storkillens favorit) och när jag låg där med ungar lite här och var, Lillkillen som somnade på min arm, kliandes barn på ryggen och bara njöt, då var jag så lycklig så det nästan gjorde ont. En underbar stund när livet är som bäst. När man har tiden att öppna upp för lyckan så kan den komma en helt vanlig lördag i ett ganska ostädat vardagsrum!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>