Nya vänner

Vänner och goda människor man träffar lyser upp livet som en härlig sommarrabatt! Jag är så glad att jag har så trevliga människor omkring mig !!!  De stöttar när det behövs och vissa är lite så där smågalna som jag själv, så att vi kan ha roligt också. Särskilt en av dem är jag så tacksam över att jag fått lära känna nu de senaste månaderna. Omtänksamhet är underbart när det visar sig! Det är så härligt att man kan få vänner i vuxen ålder! Jag har skrivit det förr och det tål att påpekas igen – det är de goda relationerna i livet som gör att livet blir rikt!

Tack för nya vänner och omsorger och hoppas jag kan vara en bra vän tillbaka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>