Allt ordnar sig :-)

Har precis nu på morgonen fått  veta att jag får stanna minst 50% på jobbet även nästa termin :-) Det blev som jag trodde och ville. Hoppas bara det kan bli lite lugnare takt på det hela då. Får se sen om jag även får jobbet på den andra delen, då blir det ju heltid men bara under våren. Jag är så tacksam för att jag får vara kvar, för jag trivs väldigt bra. Och jag är också tacksam över att vi medvetet har planerat ekonomin så att det räcker med halvtid om det skulle bli så.  Hurra!

 

 

2 reaktion på “Allt ordnar sig :-)

  1. Tack själv för att du peppar mig! Synd att TV n flyttat fram, men hoppas du påminner mig när det blir dags! ja, tänk att även jag till slut kunde få komma till ett jobb där jag trivs :-) Hoppas veckan börjat bra och fortsätter så!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>