Tänk kärlek

Tycker att det är så många som skulle behöva lite mer kärlek just nu. Många är väldigt sura och inte så trevliga mot andra. Önskar så att vi kunde stanna upp och fråga vad som fattas, men så gör man ju inte i Sverige idag. Kanske man ändå skulle kunna visa lite mer kärlek, respekt och hänsyn till varandra.

Tänk om alla kunde svara ja på dessa frågor varje dag; Har jag hjälpt någon idag? Har jag gjort vägen lättare att vandra för någon annan idag?

Tur att det snart är höstlov – jag tror vi är många som behöver det.

Tänk kärlek – så kommer vi alla få det lättare :-)

(Just uttrycket tänk kärlek är väl universellt och jag vet inte var det kommer ifrån från första början, själv har jag fått lära mig det av en fin kvinna som hette Ulrika. Hon finns inte längre bland oss här på jorden, cancern tog henne alldeles för tidigt, men hon lever kvar när vi sprider hennes speciella uttryck)

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>