Tillbaka igen!

Trodde att hela bloggen var raderad, det stod det nämligen i alla meddelanden jag fick. Men tack och lov kom jag in igen!

Det har troligen varit fel på mitt webhotell, andra wp – bloggar har nämligen funkat att läsa.

På ett sätt var detta ändå lite tur, jag fick nämligen återigen en påminnelse om hur viktigt det är med back – up. Ska nu fundera på lite andra lösningar, men som alltid när det har med teknik och mig att göra så tar det lite tid. Jag hade iallafall velat skriva tidigare i veckan om att söka högskolan, men det är försent nu till den ordinarie anmälan, dock tar en del kurser emot sen anmälan. Sen har jag återigen en hysterisk arbetsvecka, men jag räknar ner dagarna till HÖSTLOV då jag har SEMESTER. Underbart!

Ha en fin dag!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>