Äääntligen ledig!

Ledig dag idag. Visserligen var jag ledig i lördags också, men eftersom maken var iväg på sin utbildning hela dagen kändes det nästan som om jag jobbade :-) Först fick jag vara taxi åt den stora och köra honom till barnvakt i grannbyn längst härifrån, sen var jag med Lillkillen och Lillan på kalas. Det var iofs jättemysigt. Flera mammor som stannade också, så jag fick tillfälle att prata med några vuxna utanför jobbet. Sen tillbaka ut tiill byn där storkillen befann sig, sen hem och laga mat och fixa och ut med hunden etc.

Idag ska vi bara leva det lugna lilla livet, Lillan och jag. En sväng till Öppna kanske och sen bara ta det så lugnt det går med en aktiv 3 åring :-) Det ska bli såååååå skönt. Sen är jag så oerhört glad över mina hemmamammavänner som finns kvar, trots att jag jobbar så mycket och inte hinner höra av mig så ofta! Tack!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>