Hela Sverige bakar

Har jag upptäckt sist av alla förmodligen. Jag älskar ju att baka själv så det är så kul att kolla detta och få några tips. Jag blev så sugen på chokladbiskvier efter den gången de bakade det, så då gjorde jag det. Lätt som en plätt. Dock blev de inte särskilt vackra. Bjöd hit en ny vän på provsmakning och de fick iallafall godkänt smakmässigt. Jag hittade ingen tillräckligt stor skål att smälta chokladen för att kunna doppa biskvierna – därför har jag brett på chokladen med en sked och det är därför de ser lite konstiga ut ;-) Men det gör absolut ingenting för smaken!

Vill man kolla programmet kan man hitta det här: http://www.tv4play.se/program/hela-sverige-bakar

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>