Städa i trädgården

är det väl också dags för? Jag är glad att jag inte hade tänkt mig bli självförsörjande på grönsaker denna sommar – det har varit väldigt klen skörd. Och av det lilla som kom upp var det inte mycket jag hann rädda undan sniglarnas framfart. Frågan är om det ens är lönt att hålla på? Det finns ju tackolov grönsaker att handla i affären. Men samtidigt älskar jag ju att odla själv, och jag gillar tanken på att kunna odla mat. Fast då vill jag ju ha den själv och inte bjuda snyltgäster ;-)

Ser man till det ekonomiska och till arbetsinsatsen har det varit ren förlust, detta var inget spartips!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>