Matbudgeten

(bild lånad från clipart)

Har nu summerat nästan hela matbudgeten för 20 sept – 19 okt. Och det har blivit en förbättring men fortfarande ligger vi högre än vi gjorde när jag var hemmamamma. Vi har iallafall sänkt från över 8000 spänn till knappt 6000. Jag tycker fortfarande det är för mycket, men då får man tänka på att vi handlat nästan allt ekologiskt som varit möjligt att handla ekologiskt. Önskar så att ekologiskt kunde få vara det billigaste alternativet och inte som nu – lyxvaror.

Men skönt att få totalkoll på budgeten igen, och det visar sig ju att här finns det ju marginaler att göra nåt med om man vill det. T .ex bli bättre på att komma ihåg sin matlåda till jobbet så man slipper springa ut och handla :-)

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>