Imorrn åker vi :-)

Äntligen får jag semester. Och som jag behöver det. Gubben är också ledig och barnen har höstlov! Hurra! Hurra! Hurra! Jippie!

Nu förstår ni nog att vi är glada? :-)

Imorrn åker vi till fjällen. Möjligen en lite konstig årstid att åka dit, eftersom vintersäsongen inte börjat än. Det är bra för oss, för då är det nämligen jättebilligt att hyra stuga! Det är ett bra råd tror jag; boka in sig på ställen under lågsäsong, nåt som vi har svårt att göra annars eftersom vi måste vänta in skolloven. Vi ska vandra på små turer, Storkillen som älskar att fiska ska få göra det, och sen ska vi bada (!) helst inte i en fjällbäck utan här; http://www.skistar.com/sv/Experium/Aventyrsbad/

Nu måste jag fortsätta packa!

4 reaktion på “Imorrn åker vi :-)

    • Tack så jättemycket! Vi har det bra och höstlov är faktiskt en riktigt bra uppfinning! Hoppas ni har det bra oxå! Kram

  1. Vad underbart det låter! Och det är fint att vara på sådana ställen på lågsäsong, vem har bestämt det liksom, vad som är hög- och lågsäsong… Jag har ofta varit på Gotland i oktober till exempel, det är underbart. Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>