Jobb, jobb, jobb, längtar hem

Så kan det vara ibland.

Visst är jag glad i dessa tider att jag har ett vikariat, men efter idag kommer jag ha jobbat 52 timmar och knappt sett mina barn de senaste 6 dagarna. Jag längtar hem nu. Jag brukar älska november (och vara ganska ensam om det, tror jag) för jag börjar alltid tidigt med alla julförberedelser och tycker det är så mysigt och kravlöst med mörkret.

Men i år känns det annorlunda. Fina, kloka Queen of Kammebornia skriver så genomtänkt om november och jag håller med!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>