Tack att vi är hela!

Det här är säkert en piece of cake för den som bor i skogen, i Norrland, eller ännu mer på landet än vad jag gör. Men tänk på att jag är stadsbo från början! När vi åkte från vår planeringsdag (som vi haft långt ute på landet, i skogen) en kollega och jag så hoppade det ut en älg framför bilen! Jag körde inte, men såg den först och skrek Aktaaaaaaaaaaa, ääääääääääälg! och föraren hann få stopp på bilen och vi undkom med blotta förskräckelsen. Och älgen med. Detta var på eftermiddagen så det var ju fortfarande ljust, tänk om det varit mörkt – jag menar älgar har ju inte direkt reflexer på sig. Många tänk – om hann passera revy i våra hjärnor efteråt kan jag säga.

Tack för att det gick så bra!!!!!! Och jag kommer köra lugnare till jobbet i framtiden ska jag säga……

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>