Livsberikare

Är vad jag vill vara tillsammans med min man, och våra tre barn på 9, 6 och 3 år. Och hunden förstås! Från ett stressigt yrke som krävde stort engagemang och som visserligen var väldigt givande till att leva ett liv mer som jag vill ha det. Nära mina barn. Jag har varit hemmamamma i 4 år, men är för tillfället tillbaka på ett vikariat i samma yrke som innan. Fast nu är jag mer medveten om vad jag vill och jag har mina planer på hur jag vill leva efter vikariatet gått ut. Mina hemmaår har jag kombinerat med psykologistudier, och det är något jag planerar att fortsätta med .

Nu vill jag vara chef i mitt eget liv! Kan inte längre rusa på och leva mitt liv av ren slentrian. Se barnen växa upp men inte vara närvarande. Låta livet bara passera där jag är en statist utan möjlighet att påverka manus. Jag vill skriva mitt livs manus själv! Det är att vara rik! Flyttade motvilligt ut till en by på västgötska landsbygden för att kunna leva billigt och det fortsätter vi att försöka göra.  Hoppas jag kan inspirera DIG som vill leva downshiftat, som har tänkt tanken, men ännu inte vågat testa.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>